Opnieuw ruimte maken voor de oorspronkelijke mannelijke energie

Er is veel verwarring en onbegrip rondom man-zijn en mannelijke energie (ook in vrouwen). De oorspronkelijke mannelijke energie, verbonden met het hart, is op dit moment paradoxaal genoeg een van de meest onderdrukte energieën op aarde. Het is echter een zeer krachtige, uiterst creatieve energie die, als hij niet werkelijk gezien en gedragen wordt, kan omslaan in een destructieve energie of tot depressie kan leiden.

Het is mijn intentie om aan deze bijzondere energie meer ruimte te geven. In de eerste plaats in mezelf maar ook om samen met andere mannen te werken aan het herstel van die onderdrukte energie. De grootste wond die we wellicht in ons dragen is dat deze energie is afgescheiden van ons hart.

In een aantal maandelijkse bijeenkomsten zullen we daarom langs de ene kant werken aan het ontketenen van die vitale energie in onszelf en langs de andere kant zullen we de verzachting opzoeken. Via dans, lichaamswerk, meditatie, opstellingenwerk, deelrondes, creatieve oefeningen,... maken we de bedding in onszelf vrij waar de energie van het zwaard en de energie van het hart weer samen kunnen vloeien.

De integratie van de hogere mannelijke energie is nodig om het gefluister van onze ziel terug te horen, onze eigenheid tot expressie te laten komen en de wereld vanuit verbinding te dienen.

Dat ik deze stap nu zet heb ik te danken aan het werk van Pamela Kribbe. De channeling die ik een jaar geleden van haar mocht ontvangen ging precies over deze oorspronkelijke mannelijke energie en de noodzaak om die kracht in onszelf te herkennen en te integreren. Daarin werd ook gezegd dat ik hierin een voortrekkersrol had (oh god?!).

Om ons bewustzijn rondom dit thema nog meer te openen zal Pamela tijdens de tweede bijeenkomst een workshop faciliteren en gechannelde antwoorden geven op vragen die in de groep leven.

Roger Ramakers zal met zijn onstuimig hart de groep mee bedding geven.

Als dit iets in je raakt en je wil graag meer weten over deze hogere mannelijke energie, klik dan op de link hieronder. Je kan daar het gechannelde antwoord lezen wat Pamela me gaf rondom de hogere mannelijke energie en iets over mijn verhouding tot deze energie.

www.deruimtemakerij.org/channeling-hogere-mannelijke-energie
Praktisch:

De eerste drie bijeenkomsten gaan door op de volgende zondagen.

27 oktober: We kijken naar de lijn van onze vaders. Hoe gingen zij om met hun mannelijke energie? Waar ben ik loyaal aan?
24 november: We verdiepen het contact met die mannelijke energie en in de namiddag is er de workshop met Pamela Kribbe.
15 december: Wat maakt dat we die mannelijke energie afgescheiden hebben van ons hart? Hoe kunnen we in onszelf de bedding herstellen voor beide energieën?We gaan aan het werk in een mooie grote ruimte in Eindhoven. De ruimte bevindt zich in een voormalige school, Jan Heynslaan 4.

We verwelkomen jullie om 10.00 met koffie of thee. Om 10.30 beginnen we met het werk. Er zal voor een eenvoudige maar gezonde lunch gezorgd worden. We sluiten af om 16.00

Kosten zijn 180 euro voor de drie bijeenkomsten (je kan ook 60 euro per keer betalen). Dit is inclusief de channeling workshop van Pamela, de lunches, koffie en thee en het gebruik van materialen. Mocht dit kostenplaatje een te grote drempel voor je betekenen gelieve dan contact met me op te nemen, dan vinden we wel een oplossing.

Je kunt je opgeven voor deze bijeenkomsten via dit mailadres charel@deruimtemakerij.org
En voel je vrij om ook je vragen via dat adres aan mij door te sturen.

Charel Joncheere


 

de ruimte makerij

ruimte voor het oorspronkelijke